top of page

OM OSS

VI ÄR UK SAILMAKERS

HUR VILL DU SEGLA?

Vi syr segel efter dina önskemål

Hos UK Sailmakers får du det bästa av två världar. Du får flexibiliteten, lyhördheten och den personliga servicen från ett lokalt segelmakeri och innovationen, teknologin och kunskapen från en global segeltillverkare.Vi tillverkar dina segel så att de passar din båt och hur du vill segla. Från flexibla långfärdssegel till tävlingssegel med hög prestanda. Från krysställ optimerade för maximal höjd till undanvindssegel sydda för fart. Oavsett vilket ditt nästa äventyr är levererar vi rätt segel för dig. 

Arcona410BowIntoWave.jpg
untitled-00702.jpg

LOFTETS HISTORIA

Hur hamnade vi här?

UK-Syversen bildades 2001 och är en sammanslagning av Syversens Segelmakeri och UK-Rebellsegel. 

Sammanslagningen var en win-win, kombinationen av UK-Rebellsegels långa erfarenhet av kappseglingssegel med Syversens solida kunskap om cruising- och långfärdssegel blev mycket framgångsrik. 

 

UK-Syversen är anslutna till UK Sailmakers, en av de mest etablerade och välrenommerade segeltillverkarna i världen med närmare 50 loft och servicecenter globalt. Varje UK-loft har sin personliga prägel med kunnig personal och kunskap om de lokala förhållandena för seglingen i sitt område.

 

Samarbetet ger oss tillgång till det senaste i internationell utveckling av segeldukar, material och teknik. När ett UK-loft skapar nya innovationer eller samlar viktiga erfarenheter finns dessa genast tillgängligt för de andra loften i UK-koncernen. Därför ligger UK Sailmakers i framkant när det gäller kvalitetshöjande förändringar.

Ett globalt loft med personlig prägel - vi är UK Sailmakers

bottom of page