top of page

SERVICE

Vad kan vi hjälpa dig med? 

SEGELSERVICE

Ge dina segel den omtanke de förtjänar

Segel är en stor investering: genom regelbunden service kan du förlänga livslängden på dina segel med flera år. Precis som att du lämnar in din bil på regelbunden service bör du göra likadant med dina segel - en årlig inspektion och service av dina segel är det bästa sättet att skydda och bevara din segelgarderob. 

När du lämnar in ditt segel för service gör vi en noggrann översyn på alla viktiga punkter kontrollerar seglet efter tecken på begynnande slitage eller skador, och åtgärdar eventuella problem. Att upptäcka och åtgärda tidigt kan spara dig både pengar och förlorad tid på sjön.

Vi erbjuder service på alla typer av segel och fabrikat. UK-Sailmakers har sveriges två största fullt utrustade segelloft i Stockholm och Göteborg. Vi har också har två certifierade serviceloft i Råå och Kalmar.

Segelservice
18623405_1545451978818415_3179768045736410440_o_edited.jpg

REPARATION

Om olyckan är framme

Har ett segel gått sönder? Kontakta oss och försök få skadan åtgärdad så fort som möjligt! Många gånger kan en skada som ser helt hopplös ut vara relativt enkel att laga, och knappt märkas efter reparationsarbetet är klart. 

 

Det är vår ambition att laga akuta skador omgående: seglingsäsongen är kort och vi vill att du ska få maximalt med tid på vattnet. Vi erbjuder reparation på alla typer av segel och fabrikat. UK-Sailmakers har sveriges två största fullt utrustade segelloft i Stockholm och Göteborg. Vi har också har två certifierade serviceloft i Råå och Kalmar.

Reparation

OMSÖMNAD

När det inte är helt hundra

Har du ett segel som du inte är helt nöjd med? Vi kan sy om, justera eller förbättra de flesta segel, oavsett typ eller fabrikat.

Det vanligaste är att man syr om gamla segel eller segel som köpts begagnade, men en del omsömnad sker även på nya segel, till exempel om de levererats med fel mått. Skicka in bilder på de segel du inte är helt nöjd med så gör vi en bedömning på vad som kan göras

Omsömnad
bottom of page